» »

Spar plus in adguard dns

Spar plus in adguard dns

iso2000 ::

Pozdravljeni, tole ne vem če sem uvrstil v pravo kategorijo...
Pred kratkim sem si namestil spar plus aplikacijo na telefon. Po zadnjem update-u, ki sem ga izvedel včeraj, sem opazil, da aplikacija kar vrti "v prazno" in ne pokaže vsebin, kuponov itd. Potem sem se spomnil, da imam nastavljen na telefonu privatni DNS, in sicer dns.adguard-dns.com. In kakor hitro sem to deaktiviral, je aplikacija pričela delovati. Sedaj pa se poraja vprašanje, kaj ta aplikacija počenja oziroma kam se povezuje, da jo uporaba adgaurd dns-a onesposobi? Ali je v ozadju kakšna nečednost, ali je pač špar fasal črno piko pri adgaurd-u. Je pa zanimivo, da v prejšnjih inkarnacijah je aplikacija delovala, zadnji update pa je dodal nekaj, čemur adguard nasprotuje. Sam se ne spoznam na te zadeve, me pa vseeno zanima kaj več na to temo, če ima kdo kakšen komentar.

starfotr ::

Najbrž adguard blokira kake sledilnike, ki pobirajo podatke. Morda je update aplikacije prinesel dodatno pobiranje podatkov.

V-i-p ::

Zanimivo, az imam licenčni Adguard in lahko v aplikaciji dodam Spar med izjeme. Ampak tudi brez tega dela Spar app brez problema.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

abiz ::

kolko jaz razumem, adguard je proti reklamam, spar plus kuponi pa reklame haha